Tabung amal LA

Khamis, 26 April 2012

"SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT"


Kaknda nak join satu lagi segmen..
Segmen ni datangnya dari belog Nasz..
"SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT"
Kalo komu komu nak join leh la klik kat banner ni ye..


Dah alang2 tu apa lah salahnya vote Nasz
untuk Blogger Of The Year klik bawah tu 

Ok bubye ^_^

thanks sudi baca entry kaknda, jangan lupa komen ye ^_^

22 ulasan:

  1. salam kenal. dah follow awak.

    thanx sudi join segmen saya.

    BalasPadam
  2. list untuk blogwalking dah sedia untuk diblogwalking sambil follow dan comment. sila2lah terjah link kat bawah:

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

    terima kasih sekali lagi kerana sudi join segmen saya ni. hehehe.

    BalasPadam
  3. Follow dan komen cni dri segmen same....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    BalasPadam
  4. jalan-jalan tinggal jejak...
    dari segmen yang sama.. ;p

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    *maaflah ayat copypaste :)

    BalasPadam
  5. jalan-jalan tinggal jejak...
    dari segmen yang sama.. ;p

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    *maaflah ayat copypaste :)

    BalasPadam
  6. Salam...
    Salam perkenalan...sambil datang dari segmen Mr Nasz...Done follow blog yang ini... jemput singgah ke blog sya bila2 ada free
    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    TQVM

    BalasPadam
  7. budak ney dtg dari segmen yg sama .

    done follow sini :)

    http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    BalasPadam
  8. ana datang sini dan follow..
    dari segmen yg sama :)
    http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/04/segmen-naszfollow-and-comment_26.html

    BalasPadam
  9. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    BalasPadam
  10. Hai ! Ieqa singgah blog dari segmen yang sama . maaf terlambat . Kalau sudi singgah lah blog ieqa yang serabai tu .

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    Done following your cutest blog ;)

    BalasPadam
  11. thanks ye AyueJane,kasih,haz hany,syafikah yassin,anna,cik adieb dan ieqa Halim ^_^
    sudi terjah belog kaknda ^_^
    Dont worry kaknda dah terjah belog komu2

    BalasPadam
  12. datang balas kunjungan...(^_^)

    BalasPadam
  13. hye awak ,,
    jalan2 sini cari makan
    hehehe
    saya datang membalas kunjungan :)
    follow sini...

    BalasPadam
  14. Hye Linda..jenjalan kat sini pulak..salam kenal dari saya.. :)

    http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    BalasPadam
  15. balas kunjungan..dari segmen yg sama..done follow akak..thanx follow ifa..=)

    BalasPadam
  16. salam kenal..terima kasih singgah dan komen kt blog sy..selalu2 la singgah ye ;)

    BalasPadam
  17. cx dtg n fllow sini. sori late. slm knl :)

    BalasPadam
  18. salam..sy singgah bw sini..dtg dri segmen same:) jmput sggah ke belog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html terima kaseh(^_^)

    BalasPadam
  19. dh singgah sini balik n dh follow pn =)

    BalasPadam
  20. hai awak :)
    saya dtg sini utk jenguk blog awak sambil follow sini....
    jemput ke blog saya....

    http://diariesaya.blogspot.com/

    BalasPadam

Salam.. hye semua...

Jangan lupa komen sepatah 2 kata disini ye.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...