Tabung amal LA

Isnin, 2 Julai 2012

Segmen LA : Kenapa saya suka blogwalking??

Bismillahhirahmannirahim...
Salam isni semua...
Hari ni LA nak buat satu segmen...
Rasanya ni 1st time kot LA buat segmen..
Wah terasa keterujaannya bila LA sendiri buat segmen..



Tajuk segmen LA : Kenapa saya suka blogwalking??

Syarat2nya..

1. Korunk kena la follow
 Dah semestinya my lovely blog ni ^_^
dan
 LA Online Shop
Jangan lupa tinggalkan jejak kat Shoutbox ye ^_^

2. Buat satu entry Segmen LA : Kenapa saya suka Blogwalking??
Korunk kena la bagi tau sebab apa korunk suka blogwalking..
Jangan lupa tepek banner beserta backlink nya..

3. Dah nama pun blogwalking kan.. Korunk kena la blogwalking semua memberz yang join...
WAJIB..
Sambil blogwalking la cantik kalo follow sekali ^_^
Picit picit iklan mana2 yang patut

4. Sebagai penghargaan LA akan wat..
1 Bloglist Memberz Blogwalking kat sidebar LA ngan blogshop LA..
Kira tepek tak buang la ni..

So jemputan khas akan LA buat untuk semua Follower dan yang LA Follow..

Expired Date: 7-7-2012

Join jangan tak join ^_^

thanks sudi baca entry kaknda, jangan lupa komen ye ^_^

15 ulasan:

  1. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html


    BONDE JOIN SEGMEN..TERIMA KASIH JEMPUT BONDE :)

    BalasPadam
  2. nurul join segmen ini...

    http://nbarakah.blogspot.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

    terima kasih jemput Nurul..

    BalasPadam
  3. as-salam..
    syieda joint :)

    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

    BalasPadam
  4. saya turut serta. ;)

    http://menaipdipapankunci.blogspot.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

    BalasPadam
  5. insya-allah nanti sy join... :)

    BalasPadam
  6. insya-allah nanti sy join... :)

    BalasPadam
  7. join :D

    http://www.akumad.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

    BalasPadam
  8. mia joinnnnn

    http://www.mialiana.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

    BalasPadam
  9. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

    BalasPadam
  10. saya join =P

    http://roseskalerful.blogspot.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

    BalasPadam
  11. saya pu join :)

    http://bukandua.blogspot.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

    BalasPadam
  12. Hi..kalau dah lambat boleh ke join? Aduh baru tahu ni...Hahaha...

    Takperlah saya follow je dulu blog Cik Linda..nanti senang2 singgah la blog saya dan follow me back okay.

    Cantik lah blog Cik Linda...Bestnya ada segmen2 mcm ni...nak buat jugaklah..tapi tak tahu bolej jadi ke tak?

    Blog saya http://elqashrinqaisara.blogspot.com

    BalasPadam
  13. salam kak nda..maaf xsempat join..hukhuk..bru online hri ni..

    BalasPadam
  14. dah abis ehhhhh. huhu. tak dan nak join. ;)

    BalasPadam

Salam.. hye semua...

Jangan lupa komen sepatah 2 kata disini ye.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...