Tabung amal LA

Jumaat, 4 Mei 2012

BEN ASHAARI tanya blogger sapa nak ?


Ni 1st time kaknda join segmen abg ben..
Masih ada lagi 30 minit nak sampai due..

Blog kaknda ni biasa2 je..
Kaknda bukan retis or glamer..
Berblog pun sekadar suka suka..
Sekadar berkongsi apa yang kaknda rasa..
^_^


thanks sudi baca entry kaknda, jangan lupa komen ye ^_^

42 ulasan:

  1. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    BalasPadam
  2. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    BalasPadam
  3. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    BalasPadam
  4. Solehah, cik lyeen dan cik inas
    thanks ye sudi jenguk blog kita ^_^

    BalasPadam
  5. ya... sy berminat dgn tawaran awak... :)

    BalasPadam
  6. Ya . Saya berminat dengan tawaran anda :)

    BalasPadam
  7. cik lynn terima...=)

    done follow sini n dah masokkn dalam bloglist...=)

    BalasPadam
  8. Ya, saya berminat ('',) Link anda akan dimasukkan dalam list
    http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    BalasPadam
  9. yuyu berminat . ^^

    nah link , anakashari.blogspot.com

    BalasPadam
  10. assalamualaikum....mama setuju terima tawaran n mama dah letakkn link ke dlm bloglist....:)

    BalasPadam
  11. Ya, Saya berminat dengan tawaran anda..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    BalasPadam
  12. http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ya saya berminat :)

    BalasPadam
  13. Ya, saya berminat.... =D
    Dh letak dlm bloglist dh...

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    BalasPadam
  14. minat :)
    da letak da.. sorry lmbt reply.. :)
    put mine too... http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com

    BalasPadam
  15. Ya Jay berminat dgn tawaran anda.

    Jay dah masukkan blog awak ke dalam senarai.:)

    BalasPadam
  16. Ya . Saya berminat dengan tawaran anda.. -.-

    http://lovestory313.blogspot.com

    BalasPadam
  17. Berminat nak link dengan blog sayer?? ;o)

    http://miszj79.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-siapa-nak

    BalasPadam
  18. Yer...saya berminat terima tawaran anda

    BalasPadam
  19. yeayyyy berminat..done letak ur link hehehe

    BalasPadam
  20. saya sudi :)
    blog awak dah masuk bloglist niera :)

    BalasPadam
  21. Ok. dah masuk bloglist
    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    BalasPadam
  22. saya berminat !
    dah masuk list :)

    BalasPadam
  23. sorry pka lambat reply
    pka baru je online ni

    ya. pka bersetuju dengan tawaran anda :)
    tq.

    pkaemerald.blogspot.com

    BalasPadam
  24. Ye saye berminat dngn tawaran anda . Nie Bloglist JUN http://mistaqila.blogspot.com/2012/05/bloglist-jun-2012.html

    BalasPadam
  25. yupp.sy berminat ! :) dah msok dalam list ^^

    BalasPadam
  26. Assalamualaikum semua...
    Semua dah masuk dalam bloglist ye...
    Kalo ada yang tertinggal please tell me ^_^

    BalasPadam
  27. saya berminat dgn tawaran anda.

    saya dah masukkan blog awak ke dalam senarai.:)

    www.akumad.com

    BalasPadam
  28. yup, sudah dimassukkan dlm bloglist.

    BalasPadam
  29. Berminat tukar link =)


    Sudah list...

    BalasPadam
  30. Ya, iman berminat dengan tawaran anda..iman akan letak anda dlm bloglist iman juga..tq.=D

    http://ayuiman88.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    BalasPadam
  31. “ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

    cantiknya blog ni

    BalasPadam
  32. sudi. dah masuk dah link dalam blog.

    BalasPadam
  33. ye,,saye sudi..
    dah masuk dalam blog..=)

    BalasPadam
  34. hye :)

    yes, sy bminat :)

    dah letak your link dlm bloglist.

    http://www.kyrahizrina.com/

    BalasPadam
  35. SAlam sayang semua..
    Secepat kilat kaknda masukkan belog belog komu2 semua dalam list..
    Mana mana yang tertinggal plz inform me k..
    Server kat sini mcm bengong sikit, maklum la bukan dalam umah sendiri..
    Maap ye..
    Maap sangat ^_^

    BalasPadam
  36. saya berminat dengan tawaran anda. bloglist akan dimasukkan tidak lama lagi. :)

    BalasPadam
  37. saya terima tawaran anda.

    da masukk bloglistt

    BalasPadam
  38. YA. SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.

    sori lambat respon. tukar link jom. ;)
    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    BalasPadam
  39. Ok semua dah masukkan dalam list ^_^

    BalasPadam

Salam.. hye semua...

Jangan lupa komen sepatah 2 kata disini ye.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...