Tabung amal LA

Isnin, 28 Mei 2012

"Segmen Dalca : Bloglist June"


Bisillahhirahmanniahim..
En Dalca jemput join segmen ni..

Uniknya En Dalca ada sediakan soalan..
Kaknda try test jawab..

1. Filem Melayu apa yang dapat kutipan paling banyak Tahun 2012?
KL Gangster 
( Filem aksi yang kaknda rasa ada class skit la, tak la merapu sangat..)

2. Edisi Dalca Mana yang paling diminati?
Oleh kerana Kaknda baru je terjah blog dia
 dan setelah dibaca tanpa mengomen Edisi keluaran Dalca,
Kaknda rasa Kaknda suka
- Edisi Lawak
- Edisi 10
- Edisi Segmen

3. Siapakah wanita yang tak datang haid dan nifas..
Jawapan kaknda
Secara lahiriahnya senua pompuan akan datang haid dan nifas kecuali 
Wanita yang dah Putus haid a.k.a Menopouse..
baby girl pun takde haid ngan nifas gak.. (hehehe)

Dan yang paling best Dalca aka promote blog yang dia pilih...
Selama sebulan...

p/s Dalca promote blogshop ku jua bleh????

wahhahaha marah si Dalca..
Kaknda tak tau nak tag sapa..
Tapi kaknda suka nak ajak korang semua join,
mana tau blog korang jadi pilihan ^_^

Good luck ye pada korang yang join..

thanks sudi baca entry kaknda, jangan lupa komen ye ^_^

7 ulasan:

  1. assalamualaikum linda....selamat bersegmen...:)

    BalasPadam
  2. thanks join... moga berjaya erkk..kita tengok siapa yg kena..hehe amboi blogshop skali..dipertibangkan erk..hehe

    BalasPadam
  3. jemput join giveaway ni ;) tarikh tutup : 7jun 2012.

    http://anakmama89.blogspot.com/2012/05/topup-giveaway-by-noor-fatin.html

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen.....

    to dalca : ko kena pastikan blog ni dapat join bloglist ko ye..hehe..

    BalasPadam
  5. hi. jom join segmen pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pka-rahim-ada-lagu-tu-best-ke.html

    tq :))

    BalasPadam
  6. tahniah....
    datang dari segmen sama...dah follow
    follow saya kalau sudi pemenag no 4

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-dalca-bloglist-june.html

    Sila datang yer kat segemen sya ajak rakan2 lain

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/06/segmen-1-malaysia-1-blogger-1-generasi.html

    BalasPadam

Salam.. hye semua...

Jangan lupa komen sepatah 2 kata disini ye.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...