Tabung amal LA

Sabtu, 31 Mac 2012

Contest: Buat Header tuk blog Linda


Selamat pagi semua...
Apa plan korang eik ari sabtu ni..
Kaknda doakan semoga apa yang korang nak buat ari ni...
Berjaya dengan jayanya ^_^

Ok.. Kaknda sebenarnya dah lama nak wat contest ni...
Tapi tak sempat2..
Mesti korang nak tau contest apa kan..

CONTEST : BUAT HEADER TUK BLOG KAKNDA


Apa yang kaknda nak..
1) Kaknda nak Header kaknda ada gambar2 kat atas ni
(korang boleh edit ikut suka korang)
2) Masukkan sekali kaknda punya blog URL dalam header tu
(http://www.lindaannur2008.blogspot.com/)
Yang penting kemas dan tak semak ye..
Susah ke nak wat??
Takkan.. ^_^

Syarat2 penyertaan..
1) Korang kena follow blog kaknda..
2) Buat satu entry CONTEST : BUAT HEADER TUK BLOG KAKNDA
Letak gambar ni serta link contest ni sekali kat blog korang
3) Korang kena tag sekurang kurangnya 3 rakan bloger..
(Make sure diorang tau ye yang diri dorg di tag)
4) Hadiahnya adalah 3 keping not merah = RM30
(mak tak kaya nyah..)
5) Tarikh tutup Contest 14 April 2012
 30 April 2012

Last but not least..
Apa kata korang tolong kaknda..

Thank you and Good Luck ye..


Korang tinggalkan tapak kaki korang kat komen ye.. 
Senang kaknda nak lompat kesana.. ^_^

thanks sudi baca entry kaknda, jangan lupa komen ye ^_^

14 ulasan:

  1. adoii mas xberapa pro sgt.insyaAllah mas join untuk support this contest.

    BalasPadam
  2. kak mmg kene tag ke? mas tkut la.kdg2 de yg xsuka join coz psal tag.

    BalasPadam
  3. InsyaAllah... tapi kena ade gambar ori :) yg tak edit lagi/becantum cam tu

    BalasPadam
  4. mas: owh ye ke..
    Kalau mas tak dapat nak tag, sebar2kan pun boleh... hehehehe...

    Alyn: Ow ye ke?? Nti kaknda upload ye..

    Sorry sesangat ye... 1st time nak buat contest.. kekok sikit ^_^

    BalasPadam
  5. eyza tak pandai nak buat header hihi...insyaAllah kalau ter buat, eyza bagi ekk hihi...

    BalasPadam
  6. http://mustwaniekl.blogspot.com/2012/04/contest-buat-header-tuk-blog-kaknda.html

    BalasPadam
  7. wah wat contest... baru je folow sini.. akan join.. perlu cri idea dulu



    www.putryain.com

    BalasPadam
  8. sy nk join !!

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/contest-buat-header-tuk-blog-kaknda.html

    fuhh . nasib bek sempat ~

    :) yuhuuuuu~

    BalasPadam
  9. join..!!..

    http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/04/contest-buat-header-tuk-blog-kaknda.html

    BalasPadam
  10. kak nda putry join contest kak nda ni :)

    http://www.putryain.com/2012/04/contest-buat-header-tuk-blog-kaknda.html

    BalasPadam
  11. terim kasih...
    boleh check kat sini ye..
    Yang join..
    Kalo ada yang tertinggal @ tak termasuk..
    Bagi tau kaknda ye ^_^

    http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/contestant-dan-kerja-keras-mereka.html

    BalasPadam
  12. hahaha ada nama saya. akak ni mcm tetau je sy suka men buat2 header ni hahaha :D

    insyaAllah ada masa nak buat lagi ni :)

    BalasPadam
  13. Sorry kalau terlalu Simple :(
    http://anastashabaharudden.blogspot.com/2012/04/utk-kak-linda-blog.html

    BalasPadam

Salam.. hye semua...

Jangan lupa komen sepatah 2 kata disini ye.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...